Search box
Hírlevél

Elérhetőségeink

Címünk:
8095 Pákozd, Ipartelepi út 0202/14 hrsz.
Telefon:
0036309563998
Email cím:
ccarexpert@gmail.com

Keress minket itt:

Ugrás a Facebook oldalunkra!
 

 

Oldtimer autó bérlés

Kedves Érdeklődő!

 

A CCE Garage szeretné a figyelmébe ajánlani az 1975-ös évjáratú Cadillac Eldorado luxus cabrióját, melyet sofőrrel bérbe adunk esküvőkre, különleges alkalmakra, fotózásra, filmezésre, élményutazásra. Különleges élmény a valaha szériában gyártott legnagyobb V8-as személygépjármű motor (8200 cm3) semmihez sem hasonlítható dorombolása. Az 5,7 méter hosszú, gyönyörű formavilágú jármű mindenki figyelmét azonnal magára vonja egyedi, semmihez sem fogható élményt biztosítva ezzel utasainak.

A 70-es évek amerikai luxusát megtapasztalni nagyszerű, életre szóló kaland!

Amennyiben bérelni szeretné a járművet, kérem, figyelmesen olvassa el a bérbeadással kapcsolatos tájékoztatónkat!

 

Bérlési feltételek

 

Ezt a tájékoztatót teljes terjedelmében megtalálja a www.ccegarage.hu weboldalon is!

Megrendelését telefonon +36 30 9 563 998, vagy e-mailben ccarexpert@gmail.com leadhatja.

Megrendelés esetén foglalót kérünk. A foglaló a teljes bérleti díj 30%-a, mely átutalással vagy készpénzben teljesíthető. A foglaló kifizetése után a megrendelést elfogadottnak tekintjük. A Megrendelő maximum 60 nappal a bérlés időpontja előtt lemondhatja a megrendelést. Ebben az esetben a foglaló teljes összegét visszaszolgáltatjuk. Ha a bérlési időpont előtt 60 napon belül történik a lemondás, akkor a foglaló vissza nem térítendő. Fennmaradó 70% pénzösszeget a bérlés időpontjában a sofőrnek kell fizetni készpénzben. Kérjük, a számlacímüket a megrendeléskor közöljék velünk. A bérléssel kapcsolatos bármilyen változást, további kérést, írásban kérjük leadni.

A bérlési idő az igényelt időpontban a bérlés helyszínén kezdődik el és akkor végződik, amikor a megrendelő nem tart igényt a további szolgáltatásra és a teljes bérleti díjat megfizette.

Mivel a bérlés időtartama sokszor előre nem meghatározható pontosan (pl.: esküvői időpontcsúszások), így a végszámlát a bérleti tevékenység lezárása után tudjuk elkészíteni.

A gépkocsiban tilos a dohányzás, az étkezés és az italozás!

Ha a bérlés időtartama alatt a járműben kár keletkezik, amelyet a megrendelő és/vagy a vendége okoz, a kár teljes összegét a megrendelő köteles 24 órán belül megtéríteni.

A bérlési díj nem tartalmaz dekorációt (esküvő), de az autón előzetes megbeszélés alapján elhelyezhető a típus sajátosságainak megfelelő helyeken úgy, hogy a közlekedést nem akadályozhatja, illetve a felhelyezett díszítés a járműben kárt nem tehet.

A járművet kizárólag sofőrünk vezetheti.

A sofőr belátása szerint megtagadhatja a közlekedésre alkalmatlan vagy a sáros, földes utakra való behajtást. Ha az esemény időpontjában extrém időjárási körülmények uralkodnak, fenntartjuk a jogot a bérlés visszamondására. Ebben az esetben a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár.

Bérlő tudomásul veszi, hogy az eseményen mozgó vagy fényképfelvételek készülhetnek, melyet a bérbeadó marketing céllal felhasználhat. Kérjük, előzetesen jelezze, amennyiben ehhez nem kíván hozzájárulni!

Előre nem látható (vis maior) helyzet esetén (műszaki hiba, jármű sérülése, jármű idő közbeni értékesítése, egészségügyi probléma) lehetőség szerint csereautót biztosítunk, de nem tudjuk garantálni a típusazonosságot, hasonlóságot.

Amennyiben a vis maior helyzet a szolgáltatás közben történik, vagy ha a csereautó nem felel meg a Megrendelő igényeinek, a foglaló előlegnek tekintendő és visszafizetjük.

Kérjük figyelembe venni, hogy az oldtimer járművek a rendszeres és gondos karbantartás ellenére korukból és konstrukciójukból adódóan meghibásodhatnak, ezen okokból vállalkozásom kártérítéssel nem tartozik.

Egyedi igények esetén egyedi ajánlatot dolgozunk ki Megrendelőink részére.

Köszönöm, hogy figyelmesen végigolvasta feltételeinket!

 

Várjuk megrendelését!

Köszönettel:

Nagy Attila

 

Bérlési költségek:

 

1. CSOMAG:

Esküvői csomag:

Mivel ez a rendezvény más előkészületeket igényel részünkről (öltözködés, jármű waxolása, stb.), ezért esküvőre csak ez a csomag bérelhető.

- A csomag ára 120.000 Ft + Áfa, amely tartalmazza:

 • sofőr költségét (egynapos bérlés esetén)
 •  a bérlés vagy feldíszítés helyszínére való érkezéstől számított maximum 4 óra bérlési időt
 • maximum 60 km-es (30 km oda – 30 km vissza), telephelytől (Pákozd) való kiállástól számított járművel megtett távolság költségeit, kivéve autópálya díjak, parkolási költségek, behajtási díjak, belépő díjak, több napos bérlés esetén a sofőr ellátási és szállás költségeit)
 • engedélyhez kötött területekre (pl.: Székesfehérvár belváros) engedélyt a megrendelőnek kell intézni az általunk előzetesen megadott gépjármű rendszám leadásával.

       - a 60 km-t meghaladó járművel megtett távolságot 240 Ft/km költséggel számolunk el

 • minden további megkezdett órát (az alap 4 órán felül) 20.000 Ft + Áfa összeggel számolunk el

 

2. CSOMAG:

Egyéb megrendelés esetén (élményautózás, leány-legény búcsú, stb.):

 • minimális bérlési idő 1 óra, 45.000 Ft + Áfa, mely tartalmazza:
  • sofőr költségeit (egynapos bérlés esetén)
  • maximum 40 km-es (20 km oda – 20 km vissza), telephelytől (Pákozd, Székesfehérvártól 4 km-re) való kiállástól a telephelyre való visszaérkezésig számított járművel megtett távolság költségeit, kivéve autópálya díjak, parkolási költségek, behajtási díjak, belépő díjak, több napos bérlés esetén a sofőr ellátási és szállás költségeit)
  • engedélyhez kötött területekre (pl.: Székesfehérvár belváros) engedélyt a megrendelőnek kell intézni az általunk előzetesen megadott gépjármű rendszám leadásával.

      - a 30 km-t meghaladó járművel megtett távolságot 240 Ft /km költséggel számolunk el.

 • minden további megkezdett órát 25.000 Ft + Áfa összeggel számolunk el

 

3. CSOMAG:

Fotózás, reprezentatív megjelenés, fogadott vendég szállítása (kis távolságon)

 • minimális bérlési idő 1 óra, a bérlés helyszínére való érkezéstől számítva 35.000 Ft + Áfa, mely tartalmazza:
  • sofőr költségeit
  • maximum 20 km-es (10 km oda – 10 km vissza), telephelytől (Pákozd, Székesfehérvártól 4 km-re) való kiállástól a telephelyre való visszaérkezésig számított járművel megtett távolság költségeit, kivéve autópálya díjak, parkolási költségek, behajtási díjak, belépő díjak, több napos bérlés esetén a sofőr ellátási és szállás költségeit)
  • engedélyhez kötött területekre (pl.: Székesfehérvár belváros) engedélyt a megrendelőnek kell intézni az általunk előzetesen megadott gépjármű rendszám leadásával.

     - a 20 km-t meghaladó járművel megtett távolságot 240 Ft/km költséggel számolunk el.

 • minden további megkezdett órát 30.000 Ft + Áfa összeggel számolunk el

 

4. CSOMAG:

            Egyedi igények esetén egyedi ajánlatot dolgozunk ki érdeklődőink részére.

Például film-és zenei klipforgatások, hosszabb távú bérlet, stb.

 

Várjuk megrendelését!
 

Köszönettel:

Nagy Attila